Open huis en inloop-adviesdagen het gehele jaar door: Met kerst show 2022 :

Donderdagmiddag 13:00 – 18:00.
Vrijdagmiddag 13:00 – 18:00.
Zaterdag 09:00 – 17.00.

Of kom gezellig met vrienden en familie naar onze kerst workshop datum 2022 hiervoor geen verplicht aantal nodig je kan wel deze dagen ook inboeken voor workshop met je eigen groep geen probleem  :

 Dinsdag 6 december of Dinsdag 13 december :of dinsdag 20 december  kerst workshop : 09.30-12.30 of  14.30-17.30  of 19:30-22:30 vanaf €25,- inclusief het gemaakte werkstuk met gebak en koffie of thee.

Woensdag 7 december of Woensdag 14 december of woensdag 21 december  kerst workshop 09.30-12.30 of  14.30-17.30 of 19:30-22:30 vanaf €25,- inclusief het gemaakte werkstuk met gebak en koffie of thee.

Donderdag 8 december of Donderdag 15 december of donderdag 22 december kerst workshop 09.30-12.30 of 14.30-17.30 of 19:30-22:30vanaf €25,-inclusief het gemaakte werkstuk met gebak en koffie of thee.

Vrijdag 9 december of Vrijdag 16 december kerst workshop of vrijdag 23 december  va 09.30-12.30 of 14.30-17.30 of 19:30-22:30 vanaf €25, inclusief het gemaakte werkstuk met gebak en koffie of thee.-.

Onze workshop kunt u ook met u eigen groep volgen vanaf 4 personen  Dit kan het hele jaar door met u eigen groep u eigen datum en tijd en workshop keuze maken : arrangement maken , tuin aanleg of interieur workshop. .De prijs is inclusief de koffie/thee met wat lekkers het gemaakte object of de informatie die bij huis en interieur workshop gegeven wordt .

Opgave voor de workshop met de gewenste datum, tijdstip en uw telefoonnummer via de mail aan :  marjolein.m@tiscali.nl of stuur een bericht aan Marjolein van Essen-Munter Tel: 0610080571

Sint/Kerst tip: geef een workshop cadeau vanaf 15 euro al mogelijk. Bestel nu via de webshop mm-metamorphosis.nl Kerst workshop € 25 euro inclusief  koffie thee wat lekkers en het arrangement .

Inhoud kerst workshop :
We maken hier een arrangement naar eigen keuze. Hierbij word gewerkt met natuurlijk of plantaardig materiaal naar eigen idee, voor binnen en/of buiten, met of zonder ondergrond en eigen kleurpatroon.
Het is de bedoeling dat we u een aantal technieken uit het vak leren om een arrangement, als decoratie van uw huis, tuin of bedrijf, te maken.
Nadat u voorbeelden van objecten heeft bekeken en bepaald heeft welke vorm en kleur u aanspreekt voor de desbetreffende ruimte, helpen we u  met het maken van het door u gekozen arrangement.
Het wordt uw persoonlijke kunstwerk. Er wordt bijna altijd gewerkt met houdbare materialen, zodat u er ook echt iets aan overhoudt a € 25 .

Wat u kan verwachten bij ons :

U krijgt te zien de nieuwste  interieur tips en  verrassende toepassingen op het gebied van interieur en exterieur voor u woning , bedrijf ed.  En dit alles gestyled met de laatste kleuren en trends van behang , meubelen, en bloem werk met accessoires en bijpassende verlichting . Voor inspiratie en meer welkom . Of maak een afspraak voor de juiste tips d.m.v. foto mee te nemen of mailen en na een afspraak richten we u plek in in passende sfeer. We komen dit dan net als op de t.v. bij u thuis brengen en in u huis of bedrijf plaatsen . Meubelen, kleden , verlichting , bloempotten met planten en opgemaakte vazen en schalen alles naar u wens. Of bezoek onze webshop voor u laatste trends zelf toegestuurd te krijgen of te reserveren .

Open dagen 2022 .

U bent op onderstaande data van 09:00 – 18:00 van harte welkom. Wij hebben thee, koffie en wat lekkers voor u klaar staan.

Voorjaars open dagen op donderdag 31 maart , vrijdag 1 en zaterdag 2 april van 9.00 tot 18.00.

Zomer open dagen donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 juni van 9.00 tot 18.00.

Herfst open dagen donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 september van 9.00 tot 18.00.

Kerst open dagen: donderdag 3, vrijdag 4 & zaterdag 5 november van 9.00 tot 18.00.

Tijdens de open dagen bent u vrijblijvend  van harte welkom en het parkeren is gratis. Deze dagen starten we het nieuwe seizoen met onze vernieuwde showroom open te stellen voor  bezoeken .

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze interieur tips? Meld u dan aan op onze facebook pagina. Wij plaatsen hier elke week of soms om de week een bericht hiervoor. 

https://www.facebook.com/MMMetamorphosis/ 

Corona update :

I.v.m. de huidige  corona maatregel kunt u alles bestellen webshop op mm-metamorphosis.nl
of mail u bestelling aan marjolein.m@tiscali.nl
of stuur een bericht met u bestelling aan Marjolein tel  : 0610080571
Afhalen van de bestelde producten of u webshop bestelling kan op een dag deel dat u schikt van 0.900 tot 17.00 maak hiervoor een afspraak .
Of afhalen zonder afspraak op de donderdag en vrijdag middag 13.00 tot 18.00 en zaterdag de gehele dag 09.00 tot 17.00. 

!!  Let op 1 en 2 paas / pinkerster / kerstdag hemelvaart en kon. dag   gesloten en nieuwjaarsdag gesloten !!
We  hebben we een 24 uur afhaal locatie beschikbaar voor u . Mail : marjolein.m@tiscali.nl of bericht Marjolein tel : 0610080571 of bezoek onze webshop mm-metamorphosis en de producten leveren we in de buurt gratis af boven de 50 euro. 

Kijk voor hoegenaamd al onze producten op de webshop en bestel bezorgen in de buurt is gratis of we bezorgen door het hele land en buitenland maakt niet uit qua hoeveelheid of kom u producten gratis afhalen .

mm-metamorhosis.nl en dan webshop woordbalk aanklikken en dan krijgt u een product overzicht.

Bezoek op locatie dat kan . Geef een foto u wensen aan en we helpen met de artikelen van u en ons samen een perfect plaatje te maken wat past bij u en u wensen , Dit is gratis bij afname van producten of uurloon en kan op locatie dus :  thuis/ kantoor / of in de tuin. Mail : marjolein.m@tiscali.nl

De andere workshop zijn : 

Inhoud tuinaanleg workshop:
Hier komen alle ideeën en onderdelen aan bod om een tuin in te richten en aan te leggen. De onderwerpen tijdens de workshop kunnen zijn: het materiaalgebruik zoals beplantingen, bestratingsvormen en het gebruik van hout en ijzer, eventueel nog verlichting, meubelen en dergelijke. Ook leert u de punten om een tuin goed in te delen. We nemen door hoe u een tuinontwerp/tekening maakt; waar u op moet letten, wat van belang is, de volgorde van aanleg en wat er verder allemaal bij komt kijken om tot een goed ontwerp te kunnen komen. Als er wat tijd over is en het wordt leuk gevonden, kan aan het einde van de workshop de meegebrachte tekeningen (plattegronden) van de eigen tuin op tafel komen waarin de juiste maten van de tuin en bestaande en blijvende onderdelen ingetekend zijn (paden, oude bomen, tuinhuisjes enzovoort). Deze plattegronden worden dan kort besproken, maar het is de bedoeling dat met de geleerde ideeën zelf een start gemaakt kan worden voor een nieuw tuinontwerp. U mag dus best potlood, liniaal, gum en ruitjespapier meenemen. Als laatste kunnen er dringende vragen worden gesteld over persoonlijke tuinsituaties, hierbij wordt uw eigen plattegrond besproken. Er kan slechts een richtlijn worden gegeven voor uw eigen tuin, want voor de gehele invulling is er te kort tijd, omdat elke situatie verschillend is. €15 p.p.

Inhoud interieur workshop:
Hier komen alle ideeën aan bod om een huis in te richten. Tijdens deze workshop wordt veel verteld over de diverse onderdelen uit het interieur, onder andere kleur- en materiaalgebruik, verlichting, vloeren, verfkleuren, gordijnen et cetera. Tussendoor kunt u altijd vragen stellen. Aan het eind van de workshop kunnen vragen gesteld worden over de eigen situatie. Dit kan door middel van een meegebrachte plattegrond. Het is de bedoeling dat u met de verkregen informatie zo geïnspireerd bent dat u thuis met een verfrissend inzicht uw interieur kunt veranderen door nieuw kleur-, vorm- en materiaalgebruik. €15 p.p.

Het bedrijf M .M. Metamorphosis:

Door de groeiende vraag van particulieren en bedrijven voor huis en tuin advies op maat zijn wij ons bedrijf gestart. We geven ideeën, maken tekeningen, begeleiden verbouwingen en zorgen voor de juiste levering van materialen als vloer, verf, behang, meubelen, ook op maat gemaakt. We zorgen met een goed team van specialisten dat de ruimtes bestaand of van een nieuw huis, tuin of kantoor met toilet, keuken en badkamer ed., overeenstemmend voor het uiteindelijk doel, zo goed mogelijk in harmonie, maar vooral praktisch worden ingericht.

We komen ook met de producten bij u thuis of op het werk om zo tot de juiste beslissingen te komen wat er nodig is om meer kwaliteit uit een ruimte te halen. Met de grondlegging van feng shui voor de juiste balans van vooral kunststoffen en plantaardige materialen zodat we als mens goed in balans blijven en op een juiste manier kan fungeren in een ruimte.

Nieuwsgierig geworden? U mag altijd een bezoek aan onze boerderij brengen. Ingericht met niet alledaagse huis- en tuinideeën.
Op donderdag- en vrijdagmiddag en zaterdag de gehele dag of een andere dag op afspraak.