Tijdens onze kerst open dagen bij M.M.Metamorphosis op donderdag 7, vrijdag 8 & zaterdag 9 november van 09:00 tot 18:00 bent u van harte welkom om onze vernieuwde showroom te bezoeken voor interieur tips en om verrassende toepassingen op het gebied van interieur en exterieur te zien.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze interieur tips? Meld u dan aan op onze facebook pagina. Wij plaatsen hier elke week een aantal berichten.

https://www.facebook.com/MMMetamorphosis/ 

Open huis en inloop-adviesdagen het gehele jaar door:

Donderdagmiddag 13:00 – 18:00.
Vrijdagmiddag 13:00 – 18:00.
Zaterdag 09:00 – 17.00.

Agenda 2019:

Open dagen 2019
U bent op onderstaande data van 09:00 – 18:00 van harte welkom. Wij hebben thee, koffie en wat lekkers voor u klaar staan.

Kerst open dagen: donderdag 7, vrijdag 8 & zaterdag 9 november

Agenda workshop overzicht van MM-Metamorphosis Schelpenbolweg 6, 1774 NE, Wieringerwerf:

De prijs is inclusief de koffie/thee met wat lekkers gemaakte object bij arrangement maken  of de informatie bij huis en interieur workshop .Het is ook mogelijk uw eigen workshop samen te stellen op de dag en het tijdstip dat u in de gelegenheid bent, vanaf 4 personen.

Dinsdag 10 december kerst workshop 09.30-12.30 of  14.30-17.30 vanaf €25,-

Donderdag 12 december kerst workshop 09.30-12.30 of 14.30-17.30 vanaf €25,-

Vrijdag  13 december kerst workshop 09.30-12.30 of 19.30-22.30 vanaf €25,-

Dinsdag  17 december kerst workshop 09.30-12.30 of  14.30 – 17.30 vanaf €25,-

Opgave via de mail of stuur een bericht:
Marjolein van Essen-Munter Tel: 0610080571 Mail: marjolein.m@tiscali.nl

Inhoud voorjaar/herfst/kerstworkshop:
Data kerst workshop: dinsdag 10 december, donderdag 12 december, dinsdag 13 december of donderdag 17 december. Allen 09.30-12.30 of zie info hierboven vanaf €25,-
We maken hier een arrangement naar eigen keuze. Hierbij word gewerkt met natuurlijk of plantaardig materiaal naar eigen idee, voor binnen en/of buiten, met of zonder ondergrond en eigen kleurpatroon.
Het is de bedoeling dat we u een aantal technieken uit het vak leren om een arrangement, als decoratie van uw huis, tuin of bedrijf, te maken.
Nadat u voorbeelden van objecten heeft bekeken en bepaald heeft welke vorm en kleur u aanspreekt voor de desbetreffende ruimte, helpen we u starten met het maken van het door u gekozen arrangement.
Het wordt uw persoonlijke kunstwerk. Er wordt bijna altijd gewerkt met houdbare materialen, zodat u er ook echt iets aan overhoudt.

Inhoud tuinaanleg workshop:
Hier komen alle ideeën en onderdelen aan bod om een tuin in te richten en aan te leggen. De onderwerpen tijdens de workshop kunnen zijn: het materiaalgebruik zoals beplantingen, bestratingsvormen en het gebruik van hout en ijzer, eventueel nog verlichting, meubelen en dergelijke. Ook leert u de punten om een tuin goed in te delen. We nemen door hoe u een tuinontwerp/tekening maakt; waar u op moet letten, wat van belang is, de volgorde van aanleg en wat er verder allemaal bij komt kijken om tot een goed ontwerp te kunnen komen. Als er wat tijd over is en het wordt leuk gevonden, kan aan het einde van de workshop de meegebrachte tekeningen (plattegronden) van de eigen tuin op tafel komen waarin de juiste maten van de tuin en bestaande en blijvende onderdelen ingetekend zijn (paden, oude bomen, tuinhuisjes enzovoort). Deze plattegronden worden dan kort besproken, maar het is de bedoeling dat met de geleerde ideeën zelf een start gemaakt kan worden voor een nieuw tuinontwerp. U mag dus best potlood, liniaal, gum en ruitjespapier meenemen. Als laatste kunnen er dringende vragen worden gesteld over persoonlijke tuinsituaties, hierbij wordt uw eigen plattegrond besproken. Er kan slechts een richtlijn worden gegeven voor uw eigen tuin, want voor de gehele invulling is er te kort tijd, omdat elke situatie verschillend is. €15 p.p.

Inhoud interieur workshop:
Hier komen alle ideeën aan bod om een huis in te richten. Tijdens deze workshop wordt veel verteld over de diverse onderdelen uit het interieur, onder andere kleur- en materiaalgebruik, verlichting, vloeren, verfkleuren, gordijnen et cetera. Tussendoor kunt u altijd vragen stellen. Aan het eind van de workshop kunnen vragen gesteld worden over de eigen situatie. Dit kan door middel van een meegebrachte plattegrond. Het is de bedoeling dat u met de verkregen informatie zo geïnspireerd bent dat u thuis met een verfrissend inzicht uw interieur kunt veranderen door nieuw kleur-, vorm- en materiaalgebruik. €15 p.p.

Het bedrijf M .M. Metamorphosis:

Door de groeiende vraag van particulieren en bedrijven voor huis en tuin advies op maat zijn wij ons bedrijf gestart. We geven ideeën, maken tekeningen, begeleiden verbouwingen en zorgen voor de juiste levering van materialen als vloer, verf, behang, meubelen, ook op maat gemaakt. We zorgen met een goed team van specialisten dat de ruimtes bestaand of van een nieuw huis, tuin of kantoor met toilet, keuken en badkamer ed., overeenstemmend voor het uiteindelijk doel, zo goed mogelijk in harmonie, maar vooral praktisch worden ingericht.

We komen ook met de producten bij u thuis of op het werk om zo tot de juiste beslissingen te komen wat er nodig is om meer kwaliteit uit een ruimte te halen. Met de grondlegging van feng shui voor de juiste balans van vooral kunststoffen en plantaardige materialen zodat we als mens goed in balans blijven en op een juiste manier kan fungeren in een ruimte.

Nieuwsgierig geworden? U mag altijd een bezoek aan onze boerderij brengen. Ingericht met niet alledaagse huis- en tuinideeën.
Op donderdag- en vrijdagmiddag en zaterdag de gehele dag of een andere dag op afspraak.