Welkom  M.M. Metamorphosis Schelpenbolweg 6 1774 NE  Wieringerwerf .

Voor advies en maatwerk voor al u wensen in huis , tuin of kantoor.

Dit betreft u vloer keuze met plinten, verf kleur of behang,  u planten en potten , u gehele huis en kantoor inrichting dus meubilair maar ook vloeren en raam bekleding, verlichting, tapijt ook voor al  u relatie geschenken bijzonder en passend bij elke gelegenheid of onze leuk ingepakte cadeau bon. En nog veel meer. 

Voor bloem of planten en natuurlijke arrangementen droog of vers of combinatie alles kan speciaal op u wensen aangepast en gemaakt. Voor  binnen en buiten we helpen u graag met het juiste advies en dit kan ook in u eigen potten of schalen worden toegepast.   

Het advies en of tekening met offerte en u uitwerking is gratis bij afname van producten. Anders een uurloon van € 45 per uur en kan ook bij u op locatie dus :  thuis/ kantoor / of in de tuin.

Mail : marjolein.m@tiscali.nl om u hierbij van dienst te zijn neem hiervoor contact op met Marjolein via bericht via de tel : 0610080571 

Inloop -adviesdagen het gehele jaar door :  

Donderdagmiddag 13:00 – 18:00.
Vrijdagmiddag 13:00 – 18:00.
Zaterdag 09:00 – 17.00.

Verder open op afspraak mail hiervoor Marjolein : marjolein.m@tiscali.nl of bericht Marjolein via de telefoon : 0610080571

Of een bezoek van Marjolein op locatie kan ook voor advies bij u bedrijf , huis of tuin .

U kunt hierbij eventueel  van te voren aan ons doorgeven  doormiddel van foto’s u wensen met de locatie en we helpen u om  samen een perfect plaatje te maken.

!!  Let op 1 en 2 paas / pinkerster / kerstdag hemelvaart en kon. dag   gesloten en nieuwjaarsdag gesloten !!

Onze open dagen 2024 van 09:00 – 18:00

U bent vrijblijvend van harte welkom parkeren gratis net als de koffie en thee met wat lekkers.

Voorjaars open dagen op donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 Maart van 9.00 tot 18.00.

Zomer open dagen donderdag 6, vrijdag 7, zaterdag 8 Juni van 9.00 tot 18.00.

Herfst open dagen donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 september  van 9.00 tot 18.00.

Kerst open dagen: donderdag 7, vrijdag 8 & zaterdag 9 november van 9.00 tot 18.00.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze interieur tips? Meld u dan aan op onze facebook pagina. Wij plaatsen hier elke week of soms om de week een bericht hiervoor. Of meld u aan via de mail dan sturen we u een bericht hierover.  

F:  https://www.facebook.com/metamorphosis.slootdorp

L: https://www.linkedin.com/profile/view?id=339015513&trk=nav_responsive_tab_profile_pic

T: https://twitter.com/MMMetamorphosis

I: https://www.instagram.com/m.m.metamorphosis/

TT: https://www.tiktok.com/@metamorphosiswier

 

Of kom gezellig met vrienden en familie naar onze  workshop datum 2024 hiervoor geen verplicht aantal mensen nodig je kan wel deze dagen ook inboeken voor workshop met je eigen groep geen probleem  :

De kerst workshop tijden bestaat uit keuze van een van de 3 dag delen vanaf €25,- inclusief het gemaakte werkstuk met gebak en koffie of thee .

1. : 09.30-12.30

2.  14.30-17.30

3.19:30-22:30  :

vanaf 4 december tot 23 december

Opgave voor de workshop met de gewenste datum, tijdstip en uw telefoonnummer via de mail aan :  marjolein.m@tiscali.nl of stuur een bericht aan Marjolein van Essen-Munter Tel: 0610080571

Onze workshop kunt u ook met u eigen groep volgen vanaf 4 personen.

Dit kan het hele jaar door met u eigen groep u eigen datum en tijd en workshop keuze maken : 1. arrangement maken ,2.  tuin aanleg of  3. interieur workshop. 

De prijs vanaf € 25  is inclusief de koffie/thee met wat lekkers het gemaakte object of de informatie die bij huis kantoor interieur workshop of tuin idee verzamelt u hiervoor  u eigen notities maken.

Sint/Kerst tip: geef een workshop cadeau vanaf 25 euro al mogelijk. Bestel nu via de webshop mm-metamorphosis.nl Kerst workshop € 25 euro alle workshops zijn  inclusief  koffie thee wat lekkers en het arrangement .

De diverse soorten workshops zijn :

  1. Een plantaardig arrangement maken ook de  kerst workshop :
    De inhoudt : We maken hier een arrangement naar eigen keuze. Hierbij word gewerkt met natuurlijk of plantaardig materiaal naar eigen idee, voor binnen en/of buiten, met of zonder ondergrond en eigen kleurpatroon.
    Het is de bedoeling dat we u een aantal technieken uit het vak leren om een arrangement, als decoratie van uw huis, tuin of bedrijf, te maken.
    Nadat u voorbeelden van objecten heeft bekeken en bepaald heeft welke vorm en kleur u aanspreekt voor de desbetreffende ruimte, helpen we u  met het maken van het door u gekozen arrangement.
    Het wordt uw persoonlijke kunstwerk. Er wordt bijna altijd gewerkt met houdbare materialen, zodat u er ook echt iets aan overhoudt incl. arrangement en de koffie en thee en wat lekkers  € 25 .

     2. Een tuinaanleg workshop:     
          De inhoudt : Hier komen alle ideeën en onderdelen aan bod om een tuin in te richten en aan te leggen. De onderwerpen tijdens de workshop kunnen zijn: het materiaalgebruik zoals beplantingen, bestratingsvormen en het gebruik van hout en ijzer, eventueel nog verlichting,     meubelen en dergelijke. Ook leert u de punten om een tuin goed in te delen. We nemen door hoe u een tuinontwerp/tekening maakt; waar u op moet letten, wat van belang is, de volgorde van aanleg en wat er verder allemaal bij komt kijken om tot een goed ontwerp te kunnen  komen. Als er wat tijd over is en het wordt leuk gevonden, kan aan het einde van de workshop de meegebrachte tekeningen (plattegronden) van de eigen tuin op tafel komen waarin de juiste maten van de tuin en bestaande en blijvende onderdelen ingetekend zijn (paden, oude bomen, tuinhuisjes enzovoort). Deze plattegronden worden dan kort besproken, maar het is de bedoeling dat met de geleerde ideeën zelf een start gemaakt kan worden voor een nieuw tuinontwerp. U mag dus best potlood, liniaal, gum en ruitjespapier meenemen. Als laatste      kunnen er vragen worden gesteld over persoonlijke tuinsituaties, hierbij wordt uw eigen plattegrond besproken. Er kan slechts een richtlijn worden gegeven voor uw eigen tuin, want voor de gehele invulling is er te kort tijd, omdat elke situatie verschillend is incl. koffie   /thee en wat lekkers  €25 p.p.

     3. Een interieur workshop: 
De inhoudt :
Hier komen alle ideeën aan bod om een huis in te richten. Tijdens deze workshop wordt veel verteld over de diverse onderdelen uit het interieur, onder andere kleur- en materiaalgebruik, verlichting, vloeren, verfkleuren, gordijnen et cetera. Tussendoor kunt u                 altijd vragen stellen. Aan het eind van de workshop kunnen vragen gesteld worden over de eigen situatie. Dit kan door middel van een meegebrachte plattegrond. Het is de bedoeling dat u met de verkregen informatie zo geïnspireerd bent dat u thuis met een verfrissend inzicht uw  interieur kunt veranderen door nieuw kleur-, vorm- en materiaalgebruik incl. koffie / thee . €25 p.p.

Het bedrijf M .M. Metamorphosis:

Door de groeiende vraag van particulieren en bedrijven voor huis en tuin advies op maat zijn wij ons bedrijf gestart. We geven ideeën, maken tekeningen, begeleiden verbouwingen en zorgen voor de juiste levering van materialen als vloer, verf, behang, meubelen, ook op maat gemaakt. We zorgen met een goed team van specialisten dat de ruimtes bestaand of van een nieuw huis, tuin of kantoor met toilet, keuken en badkamer ed., overeenstemmend voor het uiteindelijk doel, zo goed mogelijk in harmonie, maar vooral praktisch worden ingericht.

We komen ook met de producten bij u thuis of op het werk om zo tot de juiste beslissingen te komen wat er nodig is om meer kwaliteit uit een ruimte te halen. Met de grondlegging van feng shui voor de juiste balans van vooral kunststoffen en plantaardige materialen zodat we als mens goed in balans blijven en op een juiste manier kan fungeren in een ruimte.

Nieuwsgierig geworden? U mag altijd een bezoek aan onze boerderij brengen. Ingericht met niet alledaagse huis- en tuinideeën.
Op donderdag- en vrijdagmiddag en zaterdag de gehele dag of een andere dag op afspraak.

Wat u kan verwachten bij ons voor inspiratie en ideeën van ons bedrijf en de winkel :

U krijgt te zien de nieuwste  interieur trends in een winkel boordevol met ideeën en  en  verrassende toepassingen op het gebied van interieur en exterieur voor u woning , bedrijf en tuin .  En dit alles verwerkt in kleuren kamers  voor zien van  meubelen behang gordijnen raam decoratie kleden lampen schilderijen potten met planten en bloemarrangementen plantaardig objecten en nog veel meer. Dit geheel afgestemd op elkaar met de verwerkt laatste kleuren en trends .