B . Incluzio Westrak 108 Wieringerwerf  . De begane grond ingericht . 

 

 

 

Interieur- en/of tuinadvies
Bij afname van producten is het huis- tuin- en/of bedrijfsadvies gratis.

Inloop-adviesdagen
Donderdag en vrijdag van 13:00 tot 18:00. Zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Onze werkwijze
Na dat er een afspraak is gemaakt met de klant , gaan wij langs om te kijken wat de wensen zijn. Wij bespreken het met de klant, meten alles op en maken eventueel foto’s. We hebben behangboeken, houtstalen, gordijn en verfstalen afhankelijk wat de wensen zijn bij de hand , zodat we een advies kunnen geven. De klant kan ook bij ons langs komen met een plattegrond tekening van huis/tuin, kantoor , eventueel met foto’s van de betreffende ruimtes om zo advies te krijgen en bijpassende producten uit te zoeken. Vervolgens maken wij een offerte zodat u kan zien wat er nou eigenlijk allemaal gaat gebeuren met uw ruimte met de bijpassende kosten. Als u producten bij ons afneemt dan is de offerte gratis, anders wordt er een bedrag in rekening gebracht. Wij verzorgen voor u de planning met bijvoorbeeld stukadoor, keuken installateur , behanger enz. We nemen dit mee in de offerte maar u kunt ook u eigen mensen regelen hiervoor of bv. zelf schilderen. Op het moment dat de behang, de verf, de vloer , gordijnen enzovoort berekend is en u akkoord heeft gegeven , kunnen wij dit bestellen en kan het project starten.

Adres
M.M. Metamorphosis
Marjolein van Essen- Munter
Schelpenbolweg 6 1774 NE Wieringerwerf
Tel.: 06 10080571
www.mm-metamorphosis.nl
marjolein.m@tiscali.nl
https://www.facebook.com/metamorphosis.slootdorp
https://www.facebook.com/MMMetamorphosis
https://twitter.com/MMMetamorphosis

https://www.tiktok.com/@metamorphosiswier
K.v.K.: 37121473
B.T.W. nummer: NL.1921 17415 BO1
Bankrek.nr: 675660289

Vloeren
Er is een verscheidenheid aan mogelijkheden in de keuze van vloeren. Specifiek voor bedrijven wordt met speciale tapijtboeken gewerkt. Ook producten van Forbo kunnen wij leveren; geweldige, nieuwe kunststof producten die heel zakelijk en stoer maar vooral toepasbaar zijn. Tegels, vooral de mega afmetingen, zijn er in de meest mooie, natuurlijke tinten. Misschien dan wel gecombineerd met een sisal kleed bij de zakelijke zithoek.

Verlichting
Ook bij bedrijven mag het tegenwoordig wat huiselijker. Een trend zijn de levensgrote lampenkappen met allerlei motieven, de ovale r.v.s. kappen en ook de zwarte hanglampen. Spotjes blijven populair om een product goed uit te lichten en qua vorm en uitstraling is het passend bij de bedrijfsvorm. Een groot scala aan producten wordt getoond in boeken.\r\n\r\n

Meubelen
Met natuurlijke materialen werken we veel. Voor bureaus en kasten zijn vrijwel alle houtkleuren leverbaar. Tevens zijn robuuste tafels voor binnen en buiten toepasbaar. Alle afmetingen zijn mogelijk, omdat er handwerk geleverd wordt. De afwerking varieert van Italiaans strak tot nostalgisch van lijn.

Wandbekleding
Wanden worden omgetoverd tot een enorm kunstwerk door middel van uitvergrote behangdelen met bijvoorbeeld een logo erop. Het is mogelijk om een eigen foto of ontwerp op behang te plaatsen en uitvergroot op de muur aan te brengen om zo een super exclusieve muurdecoratie te maken in het pand. De rechten kunnen worden vastgelegd, zodat niemand anders het kan gebruiken.Het gebruik van levensgrote behangmotieven is erg geschikt om een grote ruimte gezellig te maken. Doordat de patronen ongeveer 5 m breed zijn, kan aan grote oppervlaktes een bepaalde look worden gegeven. Ook kan het vertrek in verschillende sfeerdelen worden opgesplitst, afhankelijk van het gebruik van de ruimte. Een andere mogelijkheid van wandbekleding is het bespannen van stof op panelen. Een bijkomend voordeel, naast de decoratieve functie, is dat het een goede manier is om geluidsoverlast tegen te gaan. Dit is verkrijgbaar in vele variaties, zodat er mooie toepassingen ontstaan. Vergrijst, groen getint, wit of zwart, om maar even een opsomming te noemen, het is allemaal mogelijk. De sfeer kan weer naar buiten toe worden doorgetrokken met bijpassende tafels en stoelen.

Diverse behangboeken zijn aanwezig.
Momenteel ziet men zelfs dat een vloerproduct tegen een wand aan gebruikt wordt.

Accessoires
Hydrocultuur is hier een van de mogelijkheden. Planten en potten kunnen in allerlei soorten en maten worden geleverd, uiteraard passend bij de omgeving. Minder kostbaar is de grond cultuur. Dit is voor het juiste werkklimaat aan te bevelen in de juiste verhouding. Decoraties met bloemen, planten, zijde en droogmaterialen worden in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Wekelijks een groot vers boeket op de balie of een grote pot gevuld met stammen van bijvoorbeeld een berk gecombineerd met zijde orchideeën die het sfeerbeeld bepalen. Per seizoen kan dit omgewisseld worden. Abonnementen zijn op dit gebied mogelijk.
Bij ons kunt u ook terecht voor een relatiegeschenk eventueel met een fles wijn en glazen erbij of een feestelijk openingsfeest dat gedecoreerd moet worden.
Vaak is er voor een ruimte een bepaald aantal objecten nodig op het bijzonder te maken. De ene keer zal dit een eigentijds schilderij zijn, gemaakt door een kunstenaar in speciale opdracht voor de betreffende ruimte en opgegeven maat. De andere keer zal dit een natuurlijk kunstwerk zijn of juist een levensgrote vaas die de hal een super aanblik bij binnenkomst geeft. Ook voor deze ideeën maken wij graag een plan.

Toilet en/of douche
Wij hebben connecties met een badkamer leverancier om complete toiletruimtes en eventueel douches in uw bedrijf in elke stijl en vorm af te werken. Ook werken wij samen met een architect die eventueel benodigde veranderingen op papier zet, zodat u het zelf of via een aannemer kunt laten uitvoeren.

Tuinen
Graag laten wij bij de uitstraling van een bedrijf de sfeer van binnen ook aan de buitenkant doorlopen in de tuin. Voor een passend tuinontwerp is ruime ervaring aanwezig.

Hieronder een opsomming van onze diversiteit van inriching’s projecten :.

A. Voor Poly Temp Scientific De Marne 211, 8701 MH Bolsward
Leverancier van laboratoriumbenodigdheden
Inrichting verzorgt van hun vernieuwde bedrijfspand.

Over Poly Temp Scientific
“Poly Temp Scientific is een betrokken leverancier van hoogwaardige laboratorium apparatuur zoals microbiologische veiligheid kabinetten, vriezers, incubatoren, centrifuges, schudders en waterbaden. Wij hebben een eigen service en reparatiedienst. *Geautoriseerd Thermo Scientific Distributeur*

Wilt u ook zo’n kwalitatief mooi ingericht gebouw?
Het advies is gratis bij afname van producten.
Voor meer info mail Marjolein naar: marjolein.m@tiscali.nl of stuur een bericht naar: 0610080571

 

 

B . Incluzio Westrak 108 Wieringerwerf  . De begane grond ingericht . 

 

 

1 A Kappio Kopwerk Anna Paulowna  en meer bedrijven die in dit pand verblijven ingericht entree hal en de kantoren .

 

.1.  Terphoeve woon- en zorgvoorziening – Westerterpweg 28, 1774 NL Slootdorp

www.terphoeve.nl Terphoeve – Kleinschalige woon- en zorgvoorziening

 

 

2.Embrace mode Hippolytushoef en Stede Broec: 

3. Advies groep Wieringen:

10557491_544013645731440_9084902502019442341_o

4. Autobedrijf Rick Van Lierop:

5. Routiers Zurich:

6. Project Braak zeilmakerij zonwering Middenmeer:

kranten-2008-mei-012    kranten-2008-mei-001 kranten-2008-mei-004 kranten-2008-mei-002 kranten-2008-mei-0061

7.- Stand Sit Sit 2007:

foto-sitsit-beurs-2007-1

  foto-sitsit-beurs-2007-2