Interieur- en/of tuinadvies
Bij afname van producten is het huis- tuin- en/of bedrijfsadvies gratis.

Inloop-adviesdagen
Donderdag en vrijdag van 13:00 tot 18:00.
Zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Onze werkwijze
Na dat er een afspraak is gemaakt met de klant , gaan wij langs om te kijken wat de wensen zijn. Wij bespreken het met de klant, meten alles op en maken eventueel foto’s. We hebben behangboeken, houtstalen, gordijn en verfstalen afhankelijk wat de wensen zijn bij de hand , zodat we een advies kunnen geven. De klant kan ook bij ons langs komen met een plattegrond tekening van huis/tuin, kantoor , eventueel met foto’s van de betreffende ruimtes om zo advies te krijgen en bijpassende producten uit te zoeken. Vervolgens maken wij een offerte zodat u kan zien wat er nou eigenlijk allemaal gaat gebeuren met uw ruimte met de bijpassende kosten. Als u product en bij ons afneemt dan is de offerte gratis anders wordt er een bedrag in rekening gebracht. Wij verzorgen voor u de planning met bijvoorbeeld stukadoor, keuken installateur , behanger enz. We nemen dit mee in de offerte maar u kunt ook u eigen mensen regelen hiervoor of bv. zelf schilderen. Op het moment dat de behang, de verf, de vloer , gordijnen enzovoort berekend is en u akkoord heeft gegeven , kunnen wij dit bestellen en kan het project starten.

Adres
M.M. Metamorphosis
Marjolein van Essen- Munter
Schelpenbolweg 6 1774 NE Wieringerwerf
Tel.: 06 10080571
www.mm-metamorphosis.nl
marjolein.m@tiscali.nl
https://www.facebook.com/metamorphosis.slootdorp
https://www.facebook.com/MMMetamorphosis
https://twitter.com/MMMetamorphosis

https://www.tiktok.com/@metamorphosiswier
K.v.K.: 37121473
B.T.W. nummer: NL.1921 17415 BO1
Bankrek.nr: 675660289

Gordijnen
Tegenwoordig is er op het gebied van gordijnen veel veranderd. Dit komt door het gebruik van meer stoere roede systemen waar ook een andere look qua gordijn bij past. Een prachtige grove roede met grote knop in mat rvs-look of oud koper, zwart… om maar wat mogelijkheden te noemen. Daarbij is er een keuze uit een groot assortiment gordijnstoffen met grove ringen of platte lussen in of aan de stof. Tegen de zon, inkijk of alleen ter decoratie de roman-blind die erbij gebruikt wordt om het plaatje af te maken.
Ook de panelen in verschillende motieven in één kleur stof zien er geweldig uit.

Room seven
Met trots kunnen we u melden dat er ook wordt gewerkt met de producten van Room Seven (van Brechtje Olsthoorn), die met haar prachtige katoenen maar ook geborduurde stoffen een bijzonder product levert. Van Room Seven hebben we het beddengoed voor de baby- en kinderslaapkamers. Ook voor tienermeiden is de keuze bijzonder met unieke quilts, kussens, pyjama’s etc. van dit merk. Er kunnen van deze stoffen ook lampenkappen in allerlei maten geleverd worden.
Verder is er een speciale baby- en kinderkamer meubellijn. Kasten, bedden en commodes kunnen in eigentijdse houtsoorten in verschillende maten en kleuren aangeleverd worden.

Behang
Dit is momenteel een erg populair product en wordt ook veel op panelen, bijvoorbeeld als room devider, toegepast. Het leuke is dat je met weinig middelen een grote verandering teweeg brengt. In een ruime sortering boeken gaan we op zoek naar de juiste sfeer en ook voor kinderen hebben we, net als met de gordijnen, aparte boeken.

Verlichting
Tegenwoordig zijn van elke stofleverancier lampenkappen in allerlei soorten en maten met bijpassende ondervoet te verkrijgen. Ook in hangverlichting spelen de kappen en luchters een grote rol, bijvoorbeeld in het zwart of van glas. Kroonluchters verstopt in kappen die zijn gemaakt van de fragiel doorschijnende organza of een robuust zilveren stof welke bij een brandende lamp van binnen een ander licht effect geeft. Alles is mogelijk. Ovale smeedijzeren plafonnières in diverse kleuren, zoals zwart en rvs met veel of weinig krullen. Alles kan, als het maar in het totaal beeld past. Maar ook het plaatsen van spotjes voor een prettige lichtval met lezen en andere activiteiten is aan te bevelen.

Meubels
Van strak tot klassiek, van hoekbank tot lounge-chair in allerlei afmetingen, soorten en maten. Ook hier kan maatwerk geleverd worden. Uitgevoerd in allerlei stoffen, waaronder ook Romo en carlucci om maar 2 merken te noemen. Uiteindelijk is er de keuze uit meer dan 200 stoffenboeken. Wij hebben echter een voorkeursselectie gemaakt, zodat de keuze overzichtelijk blijft.

Kasten, tafels en bedden.
Van een leverancier met een breed assortiment houten meubels kunnen we kasten, tafels en bedden in bijna elke houtsoort, kleur en maat aanbieden. Dus het actuele zwart en wit, maar ook olijfgroen, white wash, bruin, teak e.d. ontbreken in de kleurenrange niet. Ook die super gave, stoere robuuste 3.50 m eetkamer/buitentafel kan geleverd worden! Eetkamerstoelen horen ook in dit rijtje thuis. Deze kunnen in allerlei vormen en materialen geleverd worden. Er zijn leuke rieten stoelen van Sempre, maar houten en beklede stoffen stoelen behoren tevens tot de mogelijkheid. Het leuke is dat er tegenwoordig zo veel leuke stoffen zijn, zodat de stoelen geheel in stijl in het totaal plan verwerkt kunnen worden. Voorts hebben wij een samenwerking met een meubelatelier. Deze kan uw bestaande meubelen of kussens van een nieuw stof voorzien.

Vloeren
Momenteel hebben we Forbo producten in ons pakket die zowel in de vinyl als in de marmoleum uitvoering te verkrijgen zijn. Daarnaast zijn diverse tapijt uitvoeringen mogelijk. Dit kan een sisal product zijn, een eigentijds natuurlijk product, in alle actuele kleuren van nu zoals zwart en heel donkerbruin om maar een paar voorbeelden te noemen.
Ook wollen vloerbedekkingen en meer kunststof varianten zijn te verkrijgen. Verder zijn er kunststof lamel alsmede echte houten vloeren in allerlei mooie uitstralingen te verkrijgen. Net wat het mooiste bij de situatie en uitstraling past.

Kleden
Heel leuk zijn tegenwoordig de “moderne”kleden van huiden. En de al iets meer vertrouwde sisal en “gewone” tapijten met een keuze uit 6 soorten rand afwerkingen om ze meer karakter te geven. Ook langharige kleden gemaakt van angora of het schaap, maar ook in zijde en leer geweven in allerlei motieven (voor een heel luxe versie) behoren tot de mogelijkheden. Zelfs een noppen kleed die is opgebouwd uit zo’n 2 à 3 cm hoge grote halfronde aan elkaar bevestigde ballen, is nieuw op de markt dit jaar en echt apart in allerlei kleuren. Dit soort artikelen kunnen ook wel als schilderij of wandbekleding worden verwerkt als je weer eens iets anders wilt zien en omdat het zulke mooi natuurlijke materialen zijn met een pure uitstraling in allerlei kleurvarianten.

Accessoires
Voor de finishing touch kunnen we te kust en te keur bedenken wat er als eindproduct kan komen. Wanneer dit planten moeten zijn op hydro- of potgrondcultuur is hier oneindig veel keus dus zullen we bij elke situatie bekijken wat de mogelijkheden zijn. Er bestaat een bepaalde verhouding voor het aantal levende en dode materialen in een ruimte, zodat men zich daar prettig bij voelt. Bovendien is er een groot assortiment ondergronden.
Bij de keuze van zijde of droog materialen kunnen deze producten zo worden verwerkt dat er een echt kunstwerk ontstaat. Een schilderij of object in plantaardige vormgeving of meer richting kunstvormen kan echter ook vernieuwend zijn.

Huis inrichting verzorgt door M.M. Metamorphosis.

Huis 1:

 

Huis 2:

 

Huis 3:

 

Huis 4:

Huis 5:

 

Huis 6:

 

keuken 7:

 

Slaapkamer 8:

 

Huis 9: